Katso tuote-esite tästä
Mitsubishi

Mitsubishi Electric LN ilmalämpöpumppu

EnergiamerkkiA+++

Ilmalämpöpumppu korkeaa laatua arvostavalle. Yksityiskohtia myöten viimeistelty Mitsubishi Electric MSZ-LN -mallisarja on täynnä ominaisuuksia, jotka nostavat asumisen ja työskentelyn tason uuteen luokkaan.

  • Mitsubishi Electric LN25 | 1599,00€ (n. 25 – 110m² tiloihin)
  • Mitsubishi Electric LN35 | 1829,00€ (n. 110 – 160m² tiloihin)
Sisäänrakennettu WiFi
Kaksoissiivekkeet
Ilmanpuhdistus
Energiatehokkuus A+++

Miksi valita Mitsubishi Electric LN ilmalämpöpumppu?

On monta hyvää syytä miksi kannattaa valita juuri kyseinen ilmalämpöpumppu. Tässä osiossa esittelemme ne tärkeimmät syyt.

Mitsubishi Electric LN mallista löydät valmistajan omassa tuotantolaitoksessa valmistetun, korkealaatuisen sekä parhaan energiatehokkuusluokan A+++ ja se tuottaa tehokkaasti lämmitystä parhaimmillaan jopa -35 asteessa. Lisäksi tämä kyseinen malli on vuosia kestäneen tuotekehityksen tuotos. Se tarjoaa uusinta teknologiaa mukaan lukien älykkäät toiminnot, joiden avulla huoneessasi on automaattisesti aina sopiva sekä tasainen lämpötila.

Toimintojen lisäksi tietenkin laite on kauniisti ja tyylikkäästi muotoiltu, joka auttaa sitä sulautumaan yhdeksi kodin sisustuselementiksi.

Kyseisestä mallisarjasta on saatavilla neljä eri värivaihtoehtoa: helmenvalkoinen, lumenvalkoinen, rubiininpunainen ja onyxinmusta.

Mitsubishi Electric LN tarjoaa 3D i-see sensorin

Tämän ominaisuuden tarkoituksena on suunnata lämpö sinne missä sitä eniten tarvitaan. Käytännössä tämä kahdeksanosainen 3D i-see sensor -tunnistin pystyy havaitsemaan sijaintisi. Tällöin riittävän lämmin ilma voidaan kohdistaa sijaintiisi automaattisesti. Halutessasi voit myös ohjata puhallusilman sijaintisi ohi, jolloin tilaa pystytään joko lämmittämään tai viilentämään huomattavalla tavalla.

I-See Sensorilla on myös energiaa säästävä ominaisuus. Voit valita kaukosäätimestä asetuksen, joka vähentää viilennystä ja lämmitystä automaattisesti silloin kun huoneessa ei ole ihmisiä.

Ilmalämpöpumpun puhallusilmansuuntaus kaksoissiiveketoiminnolla

Ilmalämpöpumpuissa oleellisinta on myös puhallusilmansuuntaus. Onneksemme myös tähän on panostettu tässä kyseisessä mallissa, sillä siinä on itsenäisesti toimivat kaksoissiivekkeet sekä tuplailmanohjaimet, joiden avulla ilmavirta kulkee huonetilaan pienemmällä ilmanvirtausnopeudella.

Tällöin lämmitys- ja jäähdytysilma jakautuu kotiisi miellyttävällä tavalla ilman inhottavaa vedontunnetta.

Halutessasi voit asettaa kaukosäätimestäsi puhallusilman kulkevaksi kahteen eri suuntaan.

Mallisarjassa on alennettu äänitaso

Mitsubishi Electric LN -sarja on yksi markkinoiden hiljaisin. Halutessasi voit säätää asetuksista yötila-toiminnon, joka alentaa ulkoyksikön äänitasoa jopa 3dB.

Laitteen äänitason voidaan sanoa olevan niin hiljainen, ettei sitä edes pysty havaitsemaan.

Mitsubishi Electric LN mallisarja sisältää monenlaisia ominaisuuksia

Plasmapuhdistin – Mallisarjan tarjoama sisäänrakennettu plasmasuodatin suodattaa erittäin tehokkaasti viruksia, bakteereja, siitepölyä ja pölyä, jonka ansiosta se on erinomainen valinta myös allergikoille. Parhaimmillaan ominaisuus ehkäisee jopa 94–99 % ilmassa olevista pienhiukkasista. 

Dual Barrier -pinnoite – Laitteen lämmönsiirtimessä, puhaltimessa ja ilmakanavassa on myös oma kaksoissuojapinnoite (Dual Barrier), jonka tarkoituksena on estää pölyn sekä rasvan kertyminen sisäyksikköön. Näiden puhtaina pysyvien pintojen ansiosta laite pysyy energiatehokkaana pidempään.

Wi-Fi-etäohjaus – Mitsubishi LN sarjassa on myös sisäänrakennettu Wi-Fi-sovitin, jonka ansiosta pystyt hallitsemaan asuntosi lämpötilaa sijainnistasi riippumatta. Pääset etäohjaamaan laitettasi MELCloud-sovelluksen kautta, josta näet myös laitteen aikaisempia lämpötiloja sekä arvion kulutetusta sähköstä.

Mitsubishi Electric
MSZ-LN25 / MSZ-LN35

LÄMMITYS
Teho: 1,0-6,3 (3,2) / 1,0-6,6 (4,0) kW
SCOP: 5,3 / 5,1
Energialuokka: A+++ / A+++

JÄÄHDYTYS
Teho: 0,75–3,5 (2,5) / 0,8–4,0 (3,5) kW
SEER: 9,0 / 9,4
Energialuokka: A+++ / A+++

SISÄYKSIKKÖ
Mitat: 307 x 890 x 233 mm
Äänenpaine max: 45 dB / 45 dB
Ilmavirta: 202-720 m³ / 258-822 m³

ULKOYKSIKKÖ
Mitat: 550 x 800 x 285 mm
Äänenpaine: 49 dB / 50 dB
Kylmäaine: R32

Katso esittelyvideo Mitsubishi Elecric LN ilmalämpöpumpuista

Laitteen maahantuoja Scanoffice on julkaissut esittelyvideon jonka avulla tutustut Mitsubishi Electric LN ilmalämpöpumpun tärkeimpiin ominaisuuksiin.

Prosessin eteneminen

Asiantuntijamme auttavat sinua sopivan lämmitysratkaisun valitsemisessa.

  1. Saat buukattua itsellesi ilmaisen kartoituskäynnin sinulle sopivana ajankohtana.
  2. Laadimme sinulle tarjouksen 24 tunnin kuluessa tai kartoituskäynnin yhteydessä.
  3. Asennukset toteutetaan 1 – 2 viikon sisään tilauksesta.

Pyydä tarjous tästä - vastaus heti