mitsubishi-electric-ecodan
Katso tuote-esite tästä
Mitsubishi

Mitsubishi Electric Ecodan ilmavesilämpöpumput

EnergiamerkkiA+++

Ilmalämpöpumppu korkeaa laatua arvostavalle. Yksityiskohtia myöten viimeistelty Mitsubishi Electric MSZ-LN -mallisarja on täynnä ominaisuuksia, jotka nostavat asumisen ja työskentelyn tason uuteen luokkaan.

  • Mitsubishi Electric Ecodan SWM60VA | 9000€ (sis. alv 24%)
  • Mitsubishi Electric Ecodan SWM80YAA | 9500€ (sis. alv 24%)
  • Mitsubishi Electric Ecodan SWM100 | 10500€ (sis. alv 24%)
  • Mitsubishi Electric Zubadan SHWM120 | 11000€ (sis. alv 24%)
  • Mitsubishi Electric Zubadan SHWM140YAA | 13500€ (sis. alv 24%)

Puhallusilman suuntaus kaksoissiivekkeellä

Kaksoissiivekkeiden ja tuplailmaohjaimen avulla ilmavirtaa voidaan ohjata sekä vaaka- että pystysuunnassa, jolloin puhallusilma jakaantuu huonetilaan tehokkaasti ja tasaisesti, tekemättä tilaa kuitenkaan vetoisaksi. 

Mitsubishi Electric LN-mallissa on myös 3D-iSee sensori, joka mittaa lämpötilaa kolmiulotteisesti tunnistaen esimerkiksi ihmiset ja siten suunnaten ilmavirran kohdistaen tai ohittaen.

Ilmanpuhdistustoiminto Plasma

Plasma Quad Plus toiminto pitää huolen, että ilmalämpöpumppu tuottaa puhdasta sisäilmaa. Toiminto on erityisesti avuksi ihmisille, joilla on allergiaa tai jotka ovat herkkiä erilaisille hajuille. Ilmalämpöpumpun sisäyksikössä on myös Dual Barrier pinnoite, joka estää pölyä, likaa ja  rasvaa kerääntymistä laitteen pinnoille.

Sisäänrakennettu WiFi-sovitin

Sisäänrakennetun Wi-fin avulla seuraat ja etähallitset LN-mallia MelCloud-sovelluksen avulla, joka on ladattavissa ilmaiseksi AppStoresta ja Google Playsta.

Automaattinen takkatoiminto

Uutena toimintona LN -mallisarjan laitteisiin on lisätty automaattinen ilmankierrätystoiminto. Tällä toiminnolla sisäyksikkö jatkaa asetettua puhallustoimintaa sen jälkeenkin kun tavoitelämpötila on saavutettu. Esimerkiksi takasta tuleva lämpö saadaan jakautumaan tehokkaammin.

Useita värivaihtoehtoja

Perinteisen lumenvalkoisen värin lisäksi LN-mallia on saatavana tilauksesta myös helmenvalkoisella, onyxin mustalla ja rubiininpunaisella sisäyksiköllä. Värivaihtoehtojen avulla varmistat, että myös ilmalämpöpumppusi istuu aina erinomaisesti sisustukseesi.

Prosessin eteneminen

Asiantuntijamme auttavat sinua sopivan lämmitysratkaisun valitsemisessa.

  1. Saat buukattua itsellesi ilmaisen kartoituskäynnin sinulle sopivana ajankohtana.
  2. Laadimme sinulle tarjouksen 24 tunnin kuluessa tai kartoituskäynnin yhteydessä.
  3. Asennukset toteutetaan 1 – 2 viikon sisään tilauksesta.

Pyydä tarjous tästä - vastaus heti