mitsubishi-electric-ft
Katso tuote-esite tästä
Mitsubishi

Mitsubishi Electric FT ilmalämpöpumppu

EnergiamerkkiA++

Mitsubishi Electric FT tunnetaan erinomaisesta energiatehokkuusluokasta, joka takaa säästön isompienkin asuntoiden lämmityskustannuksissa.

Tässä laitteessa on useita vakiona olevia lisävarusteita, jota nostavat asumisen tason uusiin sfääreihin ja helpottavat ilmalämpöpumpun käyttöä. Laite takaa kotiisi raikkaan ilman ja riittävän lämmön vuoden jokaisena päivänä.

 • Mitsubishi Electric FT25 | 1499,00€ (n. 25 – 110m² tiloihin)
 • Mitsubishi Electric FT35 | 1629,00€ (n. 110 – 160m² tiloihin)
Sisäänrakennettu WiFi
Kaksoissiivekkeet
Ilmanpuhdistus
Energiatehokkuus A+++

Miksi valita Mitsubishi Electric FT ilmalämpöpumppu?

Tämän mallisarjan sisältämät ominaisuudet lisäävät käyttömukavuutta ja tarjoavat kotiisi puhtaamman sekä paremman sisäilman.

Kyseinen ilmalämpöpumppu käyttää Hyper Heating -teknologiaa, jonka ansiosta laitteet pystyvät tuottamaan lämpöä jopa -35 asteen pakkasilla. Laitteesta löytyy myös erittäin tehokas jäähdytystoiminto, jonka ansiosta pystyt pitämään kotisi lämpötilan viileänä myös paahtavilla helteillä.

Tässä mallissa on kattavat vakiovarusteen mukaan lukien automaattinen takkatoiminto, Wi-Fi-ohjaus ja taustavalaistu kaukosäädin. Laitteen monipuoliset ominaisuudet parantavat asumismukavuutta samalla tuoden säästöä lämmityskuluihin.

Tämä kompakti ja siro laite pystytään kätevästi sijoittamaan halutessaan jopa oven tai ikkunan yläpuolelle. Lisäksi laite on väriltään puhtaan valkoinen, joten se sopii hyvin moneen sisustukseen.

Ilmalämpöpumpussa on mahtava lämmitysteho kovemmillakin pakkasilla

Laitteen tarjoaman Hyper Heating -teknologian ansiosta laitteiden lämpökerroin on todella hyvä. Tämä on Mitsubishi Electricin kehittämä uniikki ominaisuus, jota ei löydy muiden valmistajien ilmalämpöpumpuista. Mallisarjan käyttämä Hyper Heating-teknologia on nimenomaan luotu kestämään Pohjolan kylmiä olosuhteita.

FT35-mallin laite tuottaa 4,4 kW:n lämmitystehon -15 asteen ulkolämpötilassa, joka puolestaan vastaa noin 70 % lämmitystehon tarpeesta 120 neliön talossa.

Mitsubishi Electric FT:llä viilennät kotisi myös kesähelteillä

Kyseisen mallisarjan tarjoaman mahtavan lämmitystehon lisäksi laite tarjoaa tehokkaan viilennyksen kesähelteillä. Siitä löytyvä tehokas jäähdytystoiminto pitää kodin lämpötilan miellyttävänä ja tasaisena, josta voi hakea helpotusta kuumina kesäpäivinä.

Tämän tehokkaan jäähdytysteknologian ansiosta pääset nauttimaan kesästä ilman läkähdyttävää kuumuutta. 

Saatavilla kolme eri teholuokkaa

Mitsubishi Electric FT-mallia on saatavilla kolme eri teholuokkaa:

FT25 ja FT32: Tämä teholuokka soveltuu parhaiten pientaloihin, vapaa-ajan asuntoihin, harrastetilan tai autotallin lämmitykseen ja viilennykseen energiatehokkaasti.

FT50: Soveltuu parhaiten isompien tilojen kuten aulatilojen, toimistotilojen tai (puhtaaksi luokiteltujen) tuotantotilojen lämmitykseen ja jäähdytykseen.

Ilmalämpöpumpun muotoilu on elegantti ja kompakti

FT-mallisarjan sisäyksikkö on kompakti ja se on kooltaan noin 280 mm korkea, 838 mm leveä ja 229 mm syvä. Malli on niin siro, että sen voi halutessaan asennuttaa jopa oven yläpuolelle. Puhtaanvalkoinen väri ja moderni ulkoasu takaavat myös sen, että Mitsubishi Electric FT sisäyksikkö nostattaa lämmitys- ja viilennystarpeidesi lisäksi myös kotisi ilmettä.

Automaattisella takkatoiminnolla lämmität kotisi tasaisesti

Mitsubishi Electric FT-mallisarjassa on myös automaattinen takkatoiminto, jonka ansiosta pystyt kätevästi levittämään takan tuottamaa lämpöä edullisesti. Täten säästät sähköä ja takan tuottama lämpö leviää tasaisesti kotiisi.

Käyttäessäsi automaattista takkatoimintoa sisäyksikkö jää puhallustoiminnolle siitä huolimatta vaikka asetettu lämpötila olisikin jo saavutettu.

Mitsubishi Electric FT ilmalämpöpumpun äänitaso on jopa alle 20 desibeliä

Mitsubishi Electricin pitkän tuotekehityksen tuloksena sen tarjoamissa ilmalämpöpumpuissa on erityisen hiljainen käyttöääni.

Esimerkiksi jos käyttöääntä verrataan normaaliin puheeseen, joka on usein 60 desibelin luokkaa, niin vastaavasti tämä luku tässä ilmalämpöpumpussa jää alle 20 desibeliin.  Useammissa hiljaisissa jääkaapeissa käyntiääni on jopa 40 dB.

Jos haluat taata, että ilmalämpöpumppusi äänitaso pysyy mahdollisimman alhaisena, pystyy siihen vaikuttamaan sijoittamalla ilmalämpöpumppu oikeaan paikkaan ja jättämällä asennuksen ammattilaiselle.

Mitsubishi Electric FT ominaisuudet lueteltuna

 • Hyper Heating-teknologia
 • Automaattinen takkatoiminto
 • Wi-FI-etäohjaus
 • Ylläpitolämpö
 • Tyylikäs taustavalaistu kaukosäädin liukukannella
 • Sisäyksikön äänitaso alhaisimmillaan jopa alle 20 dB
 • Ympäristöystävällinen ja tehokas R32-kylmäaine
 • Saatavilla kolme eri teholuokkaa (FT25, FT35 ja FT50)
Mitsubishi Electric
MSZ-FT25 / MSZ-FT35

LÄMMITYS
Teho: 3,2 (0,9-6,2) – 4,0 (0,9-6,6) kW
SCOP: 4,6 / 4,6
Energialuokka: A+++ / A+++

JÄÄHDYTYS
Teho: 2,5 (0,8-3,5) / 3,5 (0,8-4,0) kW
SEER: 8,6 / 8,6
Energialuokka: A+++ / A+++

SISÄYKSIKKÖ
Mitat: 280 x 838 x 229 mm
Äänenpaine max: 45 dB / 47 dB
Ilmavirta: 202-720 m³ / 258-822 m³

ULKOYKSIKKÖ
Mitat: 550 x 800 x 285 mm
Äänenpaine: 49 dB / 50 dB
Kylmäaine: R32

Prosessin eteneminen

Asiantuntijamme auttavat sinua sopivan lämmitysratkaisun valitsemisessa.

 1. Saat buukattua itsellesi ilmaisen kartoituskäynnin sinulle sopivana ajankohtana.
 2. Laadimme sinulle tarjouksen 24 tunnin kuluessa tai kartoituskäynnin yhteydessä.
 3. Asennukset toteutetaan 1 – 2 viikon sisään tilauksesta.

Pyydä tarjous tästä - vastaus heti