Mitsubishi-Electric-AY
Katso tuote-esite tästä
Mitsubishi

Mitsubishi Electric AY ilmalämpöpumppu

EnergiamerkkiA++

Mitsubishi Electric uutuus mallisarja AY on näppärän kokoinen ja tehokas, joka tarjoaa tasaisen lämmönjaon hiljaisella äänitasolla. Huippuunsa suunnitellun tyylinsä ansiosta se sopii tilaan kuin tilaan.

 • Mitsubishi Electric AY25 | 1349,00€ (n. 25 – 110m² tiloihin)
 • Mitsubishi Electric AY35 | 1499,00€ (n. 110 – 160m² tiloihin)
Sisäänrakennettu WiFi
Takkatoiminto
Alhainen äänitaso
Energiatehokkuus A++

Miksi kannattaa valita Mitsubishi Electric AY ilmalämpöpumppu?

Mallisarjassa on tyylikkäät pyöristetyt kulmat ja mattapinta, joten se sulautuu erinomaisesti jokaiseen kotiin eikä se erotu liikaa seinästä. Tästä syystä kyseisessä ilmalämpöpumpussa ei tarvitse miettiä sitä, etteikö se mukautuisi erinomaisesti myös kodin sisustukseen. 

Mitsubishi Electric AY auttaa pitämään kodissasi automaattisesti asetetun huonelämpötilan tason ja voit itse vain nauttia lämmöstä tai viilennyksestä. AY mallin ilmalämpöpumpuissa on myös monenlaisia käyttöä ja mukavuutta helpottavia ominaisuuksia. Näitä helpottavia ominaisuuksia ovat muun muassa integroitu Wi-Fi-yhteys, jonka avulla pystyt ohjaamaan kyseistä laitetta MELCloud -sovelluksen kautta missä ja milloin tahansa. Ilmalämpöpumpusta löydät myös takkatoiminnon, Self Clean-toiminnon, yötoiminnon, viikkoajastimen sekä toimintatilalukituksen.

Vaikka ominaisuuksien ja toiminnallisuuksien määrä kuulostaa suurelta ei se kuitenkaan näy kaukosäätimessä monena nappulana. Sillä kaukosäätimen suunnittelussa on otettu huomioon tämä ja löydät ne eriteltynä liukukannen alta.Kyseisessä ilmalämpöpumpussa on myös haluttu keskittyä tarjoamaan puhtaampaa sisäilmaa. Sillä Mitsubishi AY ilmalämpöpumpusta löytyy sisäyksikön kennosta, ilmakanavasta ja puhaltimesta likaa sekä pölyä hylkivä pinnoite.

Lisäksi sinun ei tarvitse murehtia, että laitteesi alkaisi kosteuden myötä keräämään hometta, sillä Self Clean -toiminto puhaltaa laitteesi sisäyksikön kuivaksi. Laitteessa on myös V Blocking -suodatin, joka puhdistaa tehokkaasti sisäilman epäpuhtauksia. Näiden ominaisuuksien ansiosta sinun ei tarvitse puhdistaa laitettasi manuaalisesti niin usein ja sisäilma on entistäkin puhtaampi.

Mitsubishi AY tarjoaa puhtaamman sisäilman

Moni ilmalämpöpumpun hankkimista harkitseva haluaa viilennys ja lämpö ominaisuuksien lisäksi saada puhtaamman sisäilman. Mitsubishi Electric AY -sarjan ilmalämpöpumpulla tämä kaikki on mahdollista. Dual Barrier Coatingissa on likaa hylkivä pinnoite sisäyksikön ilmaa käsittelevissä osissa, jonka avulla ilmalämpöpumppu pysyy pidempään puhtaana.

Tämän ominaisuuden ansiosta lämmitys- ja viilennysteho pysyy parempana ilman, että sitä pitäisi olla koko ajan huoltamassa. Kuten jo aikaisemmassa osiossa kerroimme, että tähän mallisarjaan on myös lisätty uusi Self Clean -toiminto, joka on ohjelmoitavissa kaukosäätimen avulla. Käytännössä Self Clean -toiminnossa sisäyksikön pinnoille jäähdytystoiminnossa tiivistynyt kosteus puhalletaan kuvaksi ja sen avulla kertynyt kosteus ei kerää likaa ja pölyä laitteen sisälle.

AY ilmalämpöpumpussa on karkeasuodattimien lisäksi myös V Blocking -suodatin, jonka tarkoituksena on poistaa tehokkaasti ilmasta epäpuhtauksia kuten allergeeneja, hometta, viruksia sekä bakteereja.

Mitsubishi AY:n käyntiääni tuottaa hiljaisimmillaan vain 18 desibeliä

Edelleenkin moni voi ajatella, että ilmalämpöpumppu tuottaa häiritsevää melua. Kuitenkin Mitsubishi AY ilmalämpöpumpussa myös tämä ongelma on selätetty ja pitkän tuotekehityksen jälkeen se pystyy tarjoamaan erittäin hiljaisen käyntiäänen.

Kyseisen mallisarjan sisäyksikön käyntiääni on hiljaisimmillaan vain 18 desibeliä. Tämä on erittäin hiljainen sillä pelkästään kuiskaaminen voi tuottaa jopa 30 dB ja normaali puhuminen jopa 60–70 dB.

Tästä syystä AY-mallisarjan ilmalämpöpumpun käyntiääntä voi olla vaikeaa jopa kuulla. Kun ilmalämpöpumppu sijoitetaan suotuisaan paikkaan ja asennuksen hoitaa ammattilainen, voidaan taata, että ilmalämpöpumpun äänitaso on hiljainen.

Ilmalämpöpumpun erinomaiset ominaisuudet

Mitsubishi Electric AY -mallisarjassa on useita käyttöä ja mukavuutta lisääviä ominaisuuksia. Tässä näet vielä kaikki ominaisuudet lueteltuna:

 • Automaattipuhallus
 • Taustavalaistu kaukosäädin
 • Self Clean -toiminto
 • Automaattitila
 • On / Off -ajastin
 • Automaattinen takkatoiminto
 • Horisontaalinen ilmansuuntatoiminto
 • Ilmansuodatin
 • Ylläpitolämmitys (10 °C)
 • Yötoiminto
 • Dual Barrier -pinnoite
 • ”i-save” -toiminto
 • Viikkoajastin
 • Vertikaalinen ilmansuuntautoiminto
 • V Blocking -suodatin
 • Toimintatilalukitus
Mitsubishi Electric
MSZ-AY25 / MSZ-AY35

Lämmitys
Teho: 1,0-4,1 (3,2) kW / 1,3-4,6 (4,0) kW
SCOP: 4,7 / 4,6
Energialuokka: A++ / A++

Jäähdytys
Teho: 0,9-3,4 (2,5) kW / 1,1-3,8 (3,5) kW
SEER: 8,7 / 8,7
Energialuokka: A+++ / A+++

Sisäyksikkö
Mitat: 299 x 798 x 245 mm
Äänenpaine: 45 dB
Ilmavirta: 240-708 m³

Ulkoyksikkö
Mitat: 550 x 800 x 285 mm
Äänenpaine: 48 dB / 50 dB
Kylmäaine: R32

Katso esittelyvideo Mitsubishi Elecric AY ilmalämpöpumpuista

Laitteen maahantuoja Scanoffice on julkaissut esittelyvideon jonka avulla tutustut Mitsubishi Electric AY ilmalämpöpumpun tärkeimpiin ominaisuuksiin.

Prosessin eteneminen

Asiantuntijamme auttavat sinua sopivan lämmitysratkaisun valitsemisessa.

 1. Saat buukattua itsellesi ilmaisen kartoituskäynnin sinulle sopivana ajankohtana.
 2. Laadimme sinulle tarjouksen 24 tunnin kuluessa tai kartoituskäynnin yhteydessä.
 3. Asennukset toteutetaan 1 – 2 viikon sisään tilauksesta.

Pyydä tarjous tästä - vastaus heti